Valgsnitter og favorit farver

Så kom valgdagen og kl 9.15 havde jeg således truffet mit valg, desværre var jeg dog ikke den eneste til at vælge, så nu må vi se hvad udfaldet bliver.

Jeg er begyndt at hjælpe min mor i hendes cafe – Cafe Tankefryd. Egentlig er det et ret frisk pust i hverdagen og vi hygger os med at arbejde sammen.cheap Wedding Dresses Min dag starter således med at pakke i mit eget firma. Herefter går jeg op i cafeens køkken og laver de ting dagen nu kræver. Jeg afslutter dagen med at arbejde i mit eget firma igen. Men altså – tilbage til det valg der… Vi traf et andet valg i dag – et valg om at vi selvfølgelig skulle have en eller anden form for farvede valg kager. Valget fandt på hindbærsnitter i en lidt ny udgave. Jeg lavede den normale dej, men lavede en hjemmelavet hindbærmarmelade til at samle lagene med. Jeg tror den blev okay.

Og så kom vi til farverne – vi fandt lidt frugtfarve til at lege med. Således blev der lavet fire farver; blå, grøn, rød (en anelse pink) og lilla. Og så er jeg ellers spændt på hvilken farve der først er spist og hvilken farve der

tag4

evt er levnet. Jeg tog et hurtigt billede, men må nu undskylde meget. Kagerne blev nemlig senere lagt flot op sammen på et bræt og det fik jeg desværre ikke et billede af – det ville ellers være noget bedre reklame. Det må være en note til mig selv fremover.

Og nu har jeg fået plantet mig i sofaen foran tv’et, hvor optællingen af stemmesedler er i fuld gang. I skrivende stund er stemmerne allerede talt op i Drantum, der er landets mindste valgsted og placeret kun få kilometer fra os. En stor del af stemmerne i Drantum gik til Fælleslisten – og det vil sige den lilla valgsnitte! Det bliver spændende at følge optællingen i resten af kommunen.

Inden jeg finder mit orange strikketøj frem (som jeg bliver færdig med i aften), vil jeg dog lige forsøge at finde et par gode tilbud til jer! Sort Prom Dresses Skulle I omvendt have et par minutter til overs og ikke ane hvad I skal bruge dem på, så vil jeg være meget taknemlig hvis I vil dele min Facebook side med de af jeres venner der kunne være interesseret. Det vil forhåbentlig ende ud i endnu bedre og flere tilbud fremover.

Rigtig god valg aften til jer alle!

Valgsnitter Tankesus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>