Ups – så skete det igen…

Julen og nytåret har givet lidt ekstra tid til at fejre helligdagene, tage på familie besøg (og I vil slet ikke vide hvor stor vores familie er tilsammen…), Special Occasion Dresses Sale men også tid til at strikke lidt… Ja det kommer sikkert bag på de fleste at jeg har stjålet lidt tid hist og her til strikkeri…

Jeg fandt en opskrift på en kjole fra 2-6 år med wienerlæg – jeg prøvede at lave mønstret lidt om og håber den nu passer til Alma. Jeg har strikket den i brunt uldgarn fra vores lokale garn mand og jeg har sat en neon gul knap i Special Occasion Dresses ryggen for at lave lidt ballade på den.

Alma og hendes mor ved endnu ikke at denne kjole er blevet lavet og at den er til Alma – så jeg håber det bliver en god overraskelse:-)

Strikket brun babykjole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>