Uld til Emma og genbrugsragelse til mig…

I går tog jeg om til min skønne veninde. Både for at hjælpe hende af med lidt lækker latte og få snakket – men også fordi det jo er hende der tager billeder af mig. I går var jeg 35+0 og derfor var der en fast aftale om at der så skulle tages billeder. Ja den var så ved at blive aflyst fordi bilen ikke ville starte – her kommer en anden veninde og hendes mand så ind i billedet – men det er en helt anden historie:-)

Lidt forsinket kom jeg til photoshootet og jeg håber vi fik lavet nogle lækre billeder som kan sammenlignes med de sidste. Jeg skal lige have dem redigeret og så kommer de på, på fredag efter vores sidste besøg på Skejby, hvor minimusen skal vurderes og “vejes”.

Jeg fik ved samme lejlighed afleveret en lille gave til Emma – nemlig lidt mere uld. Vi er jo så heldige at Emma forkæler Minimusen med en masse lækkert tøj og derfor skal der sendes lidt varmt karma retur til Emma, som vi ved hun kan bruge – specielt så hun sover lunt i barnevognen. Det blev så til denne – og med karry farvede knapper specielt til Emma!

Strikket babykjole

Jeg tror Emma blev glad – hun smilede i hvert fald rigtigt meget til mig, så  mon ikke det kan tolkes sådan:-)

I dag har jeg mange ideer i mit hoved, der bare står på spring for at komme ud. Den fysiske tilstand gør nogle af ideerne lidt svære, men nogle af dem kan man sagtens lave siddende og det er jo skønt. Derfor startede jeg dagen i et par af de lokale genbrugsbutikker. Jeg fandt desværre ikke alt hvad jeg behøvede – men noget af det. Dette blev til mit kup:

Genbrugsting

Og nu tænker I nok at det rabler for hende den lyshårede og det gør det måske også – hvad ved jeg… Men I må jo følge med og se resultatet, hvis jeg ellers formår at få det fra hovedet ud i virkeligheden.

Jeg vil gå så langt til at afsløre at bamsen var et rent impulskøb til en 10’er. Så er julegaven til Toffee nemlig i hus – han elsker bamser! Hvad det andet skal bruges til må jeg afsløre lidt senere. Men jeg kan sige så meget at denne birkegren er en del af planen. Ja, den var jeg så lige ude at save ned fra et af havens træer tidligt i morges. Det var ikke lige noget jeg havde aftalt med Niller – men den gren hang tydeligvis for langt nede…

Birkegren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>