Styr på hårpynt, elastikker og spænder!

Husker I mon mit indlæg fra den 13. april (blogindlæg om hjemmelavet gave), hvor jeg viste hvordan jeg havde lavet en personlig gave til en helt særlig person? Baggrunden for gaven var rammen fra et spejl. Jeg havde malet dette og klipset blonder på, således at der kunne hænge øreringe og lettere gaver på den. De tungere ting stod foran. Egentlig kunne man have hængt denne ramme op efterfølgende og brugt den til øreringe.

Forleden fandt jeg et flot lille spejl, en gammel ramme uden glas og en anden ramme. Det var vel egentlig skrammel og så skal det selvfølgelig med hjem:-) Jeg fik malet rammerne, sat noget stof på og skruet kroge i dem. Så var de faktisk færdige!

rammer til hårelastikker

rammer til hårbånd

Men hvad var meningen med galskaben så? Ja det var at få styr på Anemones hårpynt, hvilket hun bare har lidt af. Da Niller for lidt siden havde hængt den op for mig og jeg efterfølgende havde fået styr på hendes hårspænder, hårbånd og hårelastikker, ja så må jeg alligevel indrømme hun har lidt mere end jeg lige troede. Godt vi nu har styr på det så det ikke løber løbsk…

 ramme til hårpyntramme til hårpynt og elastikker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>