Strikkeopskrifter til salg…

På det sidste er der kommet mange henvendelser på mine nørklerier. Det er tit opskrifterne I gerne vil have fat i:-) Nogle gange kan jeg henvise til en speciel opskrift eller en bestemt bog, så I blot kan gå i gang. Men rigtig tit kan jeg ikke rigtig henvise til noget, fordi jeg ikke rigtig har fulgt en opskrift.

Derfor besluttede jeg mig forleden for at skrive alle fremtidige opskrifter ned, som jeg vel og mærke selv laver. De første er nu nedskrevet og den allerførste netop sat til salg på min lille shop.

Ideen er at jeg vil samle alle opskrifter her på shoppen, sådan at I altid hurtigt kan søge om jeg har noget i kan bruge. Lige nu er det ret let, for der er kun en opskrift:-) Som tiden går, håber jeg på at kunne tilføje flere og flere opskrifter og forhåbentlig er det nogle I kan bruge. I finder udvalget af fremtidige strikke opskrifter i denne menu!

Jeg ønsker jer alle en rigtig god Bededagsferie – måske med nørkleri:-)

stribet bomulds shorts - 00001 - Anna Shorts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>