Retro baby…

… eller en smule i hvert fald. Jeg er gået om bord i det garn min veninde og jeg købte forleden. Først gik jeg i gang med med en cardigan. Mønsteret jeg gik ud fra var lidt for stort – så jeg måtte graduere det ned. Efter at cardiganen stort set var færdig, måtte jeg sande at det var en meget bred model jeg havde fået fat i. Bred som i at baby kunne ligge der to gange… Cardiganen bliver trevlet op og jeg må gøre et nyt forsøg i næsten fri hånd i stedet for.

For at jeg ikke skulle føle mig fuldstændig håbløs, gik jeg istedet igang med en lilla top, hvori der skulle blandes lidt orange mønster ind. Toppen er nu overrakt og jeg glæder mig meget til at se Alma i den nye kreation.

lilla orange strik tankesus lille baby

Farverne er ikke fanget helt præcis som de er – fx ligner den orange knap lidt en bleg gulerod – men den er altså samme farve som det orange garn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>