Planlægning – hvad er det nu lige det er?

Jeg overholder altid mine aftaler og kommer hellere lidt for tidligt end for sent. Jeg kan slet ikke have at komme for sent og jeg hader at have aftaler med folk der kommer for sent.

Dog er det blevet sådan, at jeg må sande at det med planlægning er blevet lidt en by i Rusland. Selvom jeg har rigeligt med buffertid med i planlægningen, så kan den lynhurtigt skride. Og når der så er mavekneb med i spillet, ja så bliver man lynhurtigt sat ud af kurs i forhold til alt det der oprindeligt var planen. Så nu er jeg begyndt at lave løse aftaler i et tidsrum som jeg mener kan holdes.

Og slyngen er blevet vores gode ven – både hjemme og ude. Jeg har armene frie – så godt som. I hvert fald til fx at kunne ordne ting på computeren eller spise alt imens Minimusen finder ro på mit bryst. Og sådan finder man jo hurtigt metoder hist og her til at få den nye hverdag til at fungere.

Minimusen i slynge

Sådan ser det fx ud når Minimusen har mavekneb og kun vil falde til ro hos mig – og jeg har ting der skal ordnes på computeren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>