På Loppejagt

I søndags gik Minimusen og jeg på endnu et loppekup – det var dog hendes første tur udenfor maven. Vi blev hentet af en veninde og afsted det gik – Minimusen blev proppet i slyngen og så var mors hænder frie til at finde de fede ting til Minimusen. Hun mangler dog intet pt og det endte da også med at det faktisk for en gang skyld var mor der blev mest forkælet!

Vi brugte hele 135 kr og kom hjem med følgende kup:

gule babysko

Et par gule sko til Minimusen. Jeg vil nok så vidt mulig købe nye sko til hende, men disse når hun at bruge inden hun kan gå (tror jeg) så jeg vurderede de var et musthave. De har lidt patina på spidsen, men jeg syntes ikke det gjorde noget – og til 10 kr så går det nok:-)

  Karry gul taske

En matchende karry gul taske til mor – som hun følte hun måtte have. Og så passer mor jo også til Minimusen og hendes sko;-) Tasken kostede 60 kr.

ichi tøj

Lidt nyt tøj til mor. Den cremefarvede trøje med lidt specielle ærmer og farvede nister i og en lidt længere kortærmet top/tunika – begge nogle modeller jeg helt sikkert vil få brugt meget. Jeg mener jeg betalte henholdsvis 25 og 40 kr.

samlet loppekøb

Vores totale loppe kup – ikke så meget som vi tidligere har købt, men nogle gode ting. Og tidligere manglede vi også babytøj, hvilket vi pt ikke gør og så må man jo prøve at gå videre uden at købe;-)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>