Orange baby strik

…præcist som jeg skrev i går – så er den færdig. Så må vi se hvad Alma siger til den – jeg ved nemlig at det ikke bliver et problem med hendes mor – hun er nemlig frisk på en orange baby strik. Jeg synes personligt ikke farven på billedet er helt så fed som i virkeligheden. Selv ville jeg sætte den sammen med et væld af farver, som fx brun og lilla og en masse andre.

Knappen jeg har brugt til denne baby strik, er fra LEPONG og er en kokosknap med mønster. Knapperne ligger med assorterede mønstre og koster kun 36 øre pr stk.  Denne knap har et fint blomstermønster der passer perfekt til Alma og til denne strik.

Orange baby strik tankesus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>