Om

Velkommen til Tankesus!

Og hvad er så egentlig Tankesus? Det er alle de tanker og ideer, der hver dag kommer susende forbi mig. Tankesus er mit frirum, hvor jeg blogger om stort og småt – alt fra ideer og kreative indslag til de ting der sker i mit liv.

Jeg nyder at være kreativ på mange forskellige måder – det får mig til at slappe af. Det kan fx være strik, som pt er en af de ting jeg nyder meget. Ja – det er måske lidt bedstemor agtigt – men omvendt er det fedt at skabe unikke modeller og veninderne (og deres børn) elsker det. Mad er også en stor lidenskab. Mad smager fantastisk og mad der er anderledes og er flot arrangeret smager på en eller anden måde endnu mere fantastisk. Skulle jeg dog vælge en ret at leve af, faldt valget på sushi.

Til dagligt arbejder jeg faktisk også med mad – nemlig på Cafe Tankefryd i køkkenet. Her skinner kreativiteten også mere eller minder igennem og jeg elsker at servere en ny kreativ ret og nyder hvis gæsterne deler min glæde over dette.

I hjertet af Jylland finder man Brande, som er den by vi bor og arbejder i. Når jeg skriver vi, er det min kæreste Niller, vores skønne hund Toffee og så jeg selv. Vi bor i et hyggeligt lille træhus, som vi selv har sat i stand. Det er jo lidt af et projekt i sig selv og er nok nødt til at være en hobby, for at man synes projektet er noget man vil give sig i kast med. Og nå ja – det er måske ikke alt i projektet jeg lige kan ordne, men når Niller giver sig i kast med de tunge ting, så nyder jeg at male de mange genbrugsmøbler som jeg bare må eje. Jeg elsker gamle møbler med en historie og at sætte dem istand til et unikt møbel.

Alt dette er bare nogle af alle de Tankesus, projekter og ideer vi har gang i. Der kommer hele tiden nye til og jeg glæder mig til at dele dem med jer. Hvis I blot kan få et par enkelte ideer ud fra mine indlæg, vil det glæde mig meget.

God læselyst til jer og tak fordi I læser med!

Kærligst Susan