Når gamle graviditetstests bliver positive…

Med fare for at blive en anelse upopulær hos Niller for at fortælle endnu en af vores sjove oplevelser sammen, så bliver jeg altså nødt til at fortælle jer en historie.

Da Anemone var 8 mdr fuldammede jeg hende stadig. Jeg havde forgæves øvet grød med hende fra 4 mdr alderen som man jo normalt gør, men det virkede ikke. Det var som om hendes tunge skubbede alt ud istedet for at hjælpe maden ind. Til sidst virkede hun irriteret og jeg følte efterhånden jeg sad med brysterne fremme konstant til stor morskab for de andre mødre i vores mødregruppe. Selvom jeg var meget taknemlig for at have kunnet amme hende, så var jeg ærlig talt ved at køre lidt surt i det til sidst, fordi jeg følte vi begge var frustrerede. Jeg havde længe prøvet at øve med sutteflaske, men selvom jeg nærmest havde ryddet markedet for flaske typer, så virkede det bare ikke. Hun kunne simpelthen ikke finde ud af at sutte og det var også grunden til at jeg aldrig har kunnet få hende passet, fordi heller ikke nogen anden, har haft held med dette. En dag fandt jeg dog en lille Pigeon flaske i vores skab. Jeg havde lidt glemt den og måske også opgivet at afprøve flere typer, men denne havde jeg fået i en start pakke. Jeg gav det et sidste forsøg og det VIRKEDE… hun SUTTEDE på en SUTTEFLASKE!!! Og pludselig blev hun mere glad. Barnet var sultent… Vi fik straks fat i nogle flere flasker og i løbet af 3 uger var amningen totalt stoppet, barnet spiste fra sutteflaske, var glad og tilfreds og da mor havde lært hvad man lige skulle have med for på ethvert givent sted at kunne lave en sutteflaske i løbet af 4 sekunder, ja så var det egentlig også meget nemt. Og så var mor også glad… Det betød jo også at hun kunne passes lidt af andre og således tog mor også afsted til fødselsdag en hel søndag en dag hvor far klarede alt hjemme. Det var en vild dag men også dejlig.

At jeg havde stoppet amningen betød også, at jeg endelig kunne få en pillekur som jeg havde ventet på i nogle år efterhånden. Det er nogle piller man ikke må tage når man prøver at blive gravid, når man er det eller når man ammer og alt dette skruer jo tiden nogle år tilbage efterhånden. Selvom Niller og jeg efterhånden godt ved man ikke selv kan bestemme alt, så havde vi alligevel lavet en lille hemmelig plan. Jeg skulle nu tage denne pillekur – 90 piller dvs 3 mdr. Vi skulle selvfølgelig passe godt på i den periode så vi (jeg) ikke blev gravid, men efter det kunne vi så bare give den fuld gas. Vi var indstillede på det nok ville tage tid, men så måtte vi se hvad der skete. Var vi heldige ville der måske gå knap så længe og ellers måtte vi tage det som det kom.

God plan… Vi laver nu de gode planer Niller og jeg og vi har bare styr på det…

Et par uger efter skulle jeg til en ung mands 1 års fødselsdag. Hans mor, en anden mor og jeg havde indtaget en del latte sammen i barselsperioden sammen med andre ting som nachos og lidt kage og sådan… Til fødselsdagen blev der serveret latte og en del andre lækkerier, men da vi kom til kagen fik jeg det dårligt. Jeg synes det hører til sjældenhederne at jeg får det dårlig over en kage – jeg mener der findes da værre ting… I de efterfølgende dage var der et par andre hændelser der sagde mig at jeg nok hellere måtte stoppe med at tage de piller jeg havde gang i. Jeg havde nået at tage 15!!! Efter et par dage og disse hændelser sagde jeg til Niller, at jeg troede jeg var gravid og så nævnte jeg ellers de forskellige mistænkelige hændelser der alt i alt sagtens kunne tyde på en graviditet. Og jeg havde forberedt mig yderligere… Jeg havde nemlig fundet en gammel graviditettest i en skuffe, altså ikke en brugt men en der faktisk var løbet lidt på dato. Jeg havde taget den og den var meget gravid og jeg brugte den som bevis.

Niller forstod ingenting… Vi havde jo passet virkelig godt på… Og ja det havde han da ret i, men omvendt må jeg jo indrømme at vi ikke havde “opført” os sådan at det var en umulighed… Og hvad graviditetstesten angår, så kunne han da lige meddele mig at det troede han ikke på, når den var for gammel. Nej for alle ved jo at så snart en graviditetstest løber på dato, så bliver den positiv… Jeg var ikke lige helt opdateret på denne del må jeg indrømme. Niller mente at jeg straks måtte bestille nogle flere test og nogle der ikke var for gamle, så ville jeg straks indse at det bare var ren og skær indbildning…

graviditetstest
Sådan ser en graviditetstest ud der er løbet på dato – total positiv…

Jeg gik på nettet og bestilte tusind NYE tests hjem… Ja okay måske ikke tusind, men så fem eller noget i den stil. Da de endelig kom, blev de straks taget i brug. De var alle rimelig meget positive og så var de ikke engang for gamle…

Niller var dog stadig skeptisk, men jeg var nu mere og mere sikker og valgte at bestille en lægetid. Faktisk tænkte vi om det kunne være en mulighed at jeg var blevet gravid en måned før vi troede, altså fordi vi måske nok på det tidspunkt havde passet lidt mindre på, end da jeg begyndte at tage pillekuren. Hos lægen var testen også virkelig meget positiv – så positiv at lægen var ret sikker. Efterhånden betød det, at Niller måtte overgive sig og tro på resultatet omend vi begge havde forventet at vi skulle kæmpe lidt for en ny graviditet også og ikke blive overrasket af en sådan.

Og hvad kan vi så lære af dette. Tjaaa først og fremmest at vi endnu engang ikke kan kontrollere alt her i livet og da slet ikke hvornår vi vil have børn – og heldigvis for det. Vi er ret taknemlige over at naturen tog tingene i egen hånd denne gang. Og nå ja, så har vi også lært, at hvis man stiger på toget og planlægger at stå af i Roskilde, så er det vigtigt at man får alle mand med og holder øje med eventuelle blinde passagerer. I dette tilfælde klarede Niller ikke denne opgave så godt for han har tydeligvis glemt en på toget, men det er jeg nu glad for. Dog må man konkludere, at det nok alligevel vil være dumt at hyre os til undervisning af unge på den front, for togture til Roskilde har vist i grunden aldrig været særlig smart at benytte sig af. I øvrigt viser det sig vist gang på gang at toget alligevel ikke stopper i Roskilde og så er man altså lidt på den når man med store øjne alligevel ender på Hovedbanegården…

Lillesøster uge 12Vores lillesøster som vi glæder os til at møde… Hun ligner klart Niller – gør hun ikke :) 

One Comment

  1. Svar
    Laila 25/02/2016

    Åh, hvor sjovt og alligevel så skøn læsning igen fra din side ;-) Glæder mig på jeres vegne og tillykke med det ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>