Minimusens Gaveregn

Noget af det der har overvældet os meget, er alle de hilsner vi har fået fra nær og fjern og ikke mindst ALLE de gaver. Hold da op – har vi tit sagt til hinanden.

Allerede på sygehuset fik vi en del gaver – de fleste fra familien og vennerne. Men der begyndte så småt også at komme gaver ind fra personer, som bestemt ikke behøvede give os gaver. Men det gjorde de og bunken af gaver fra lige præcis denne gruppe af mennesker, voksede og voksede. Da vi kom hjem kom der endnu flere og selv her en måned efter kommer der stadig gaver. Det er så vildt og vi har aldrig oplevet noget lignende.

Da vi i efteråret med sikkerhed vidste at Minimusen ville blive født med Downs, var vi ret nervøse for hvordan omverdenen og måske ikke mindst vores lille by ville tage imod dette. Vi valgte derfor at lave en status på vores Facebook profiler omkring dette og gøre den offentlig. Vi fik så mange kommentarer og private beskeder og de varmede alle hver og en. Ikke en eneste en var på nogen måde ubehagelig, vi mærkede kun varme fra folk omkring os og i vores lille lokale samfund. Vi blev så glade og varme om hjertet.

Og nu alle disse gaver. Det er som om vores by er fyldt med kærlighed og vi havde aldrig turdet håbe på en sådan modtagelse af Minimusen. Og vi har slet ikke fået sagt tak til alle. Vi er først nu ved at beundre alle gaver igen – først nu kan vi rigtig rumme det. Gaverne bliver en efter en taget i brug og ting eller tøj hun skal være lidt større for at bruge, bliver gemt i hendes skab og fundet frem senere.

Til alle jer der har sendt hilsner og gaver og blot udvist kærlighed – TUSIND TUSIND TAK!

Gaver til MinimusenDette er blot en lille brøkdel af den gaveregn der er kommet ind til Minimusen fra “folk der ikke behøvede”! Sikke mange skønne ting!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>