Min februarpakke fra Pluspakken.dk

I en uge har jeg villet dele indholdet i vores Pluspakke for februar med jer – men både Anemone og jeg har været syge, så en dag går hurtigt med noget man næsten føler er ingenting…

MEN nu må det være på tide at blære sig lidt med indholdet – jeg var ihvertfald helt oppe og køre over det. Igen må de hos Testfamilien.dk have “stalket” mig en del, for de rammer helt plet med det meste.

Jeg var jo så heldig at vinde en str M Pluspakke til mig selv og så har der jo listet sig en str S med til Anemone (som om hun ellers bliver snydt…)

februarpakke anemonefebruarpakkesusan

Udover at jeg kan se at billederne er utrolig dårlige (ja der er hele tiden plads til forbedringer) så består den første pakke, som er Anemones, af følgende:

- Fantastisk flot økologisk rosa juniorsengesæt fra Noric Niceness
– Stribet dyr fra Done By Deer
– Metal madkasse/kuffert fra Sne Design
– Postkort (som man jo kunne hænge op) fra Sne Design
– Pingvin billede fra Babybossen
– Creme fra Milk til sart hud som fx rød numse (jeg tror dog reelt den hører til i min pakke da jeg ellers næsten synes hende pakke bliver for stor af en str S)

Prisen på Anemones pakke er 299 kr – men som I kan se er den reelle værdi væsentlig højere – tænk bare hvad prisen for juniorsengesættet er alene!

Min pakke består af følgende:

- Scrub fra Milk
– Body lotion fra Milk
– Ansigts- rensescrub servietter fra Milk
– 2 viskestykker fra Sne Design (de bliver gemt til det nye køkken i det hus vi er ved at renovere)
– (Og så højst sandsynligt cremen fra Anemones billede)

Prisen på denne pakke i str M er 399 – men igen er værdien væsentlig højere. Fx kan jeg nævne at scrub servietterne til ansigtet koster 129 kr mens både scrub creme og bodylotion koster 159 kr pr stk.

Og så til en god nyhed. Som I allerede ved kan I bestille Pluspakkerne med rabat ved at bruge min rabatkode – MEN helt indtil 1. april kan I indtil videre spare hele 15% på alle bestillinger. Netop nu kan pakkerne for marts måned bestilles. Husk på at der kan bestilles forskellige størrelser til forskellige prisniveauer. Der kan bestilles det antal pakker man ønsker til den modtager man ønsker (dvs ikke kun til børn men også til voksne) og har man lyst til bare at prøve en pakke og aldrig mere bestille, så er det også en mulighed. Man bestiller ikke et abonnement som man så skal huske at afbestille, men man bestiller reelt hver pakke for sig (som man så skal huske at bestille hver gang man ønsker den).

Her kan du bestille Pluspakken – men husk at bruge min rabatkode for at få 15% rabat: susan

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>