Midlertidigt samarbejde…

Et midlertidigt samarbejde er netop indgået. Faktisk kender jeg ikke helt tidshorisonten på dette samarbejde og selvom jeg kan konkludere at det er sådan en nogenlunde stabil gennemsnitsmedarbejder, så må jeg jo samtidig konkludere og samarbejdet bestemt kommer an på, om en ny og bedre medarbejder melder sig. Ja – så kynisk er det altså… Og det drejer sig selvfølgelig om en rundpind. Faktisk er det ikke en ny rundpind jeg har fået i hus – det er blot en gammel en af slagsen jeg længe har haft og som nu er sat i arbejde igen på ubestemt tid.

Forleden startede vi vores samarbejde op igen omkring en heldragt i uld, der gerne skulle være lidt mere feminin end den grå der blev lavet. Ideen var stadig lange ærmer og ben, men i rosa og så med et lidt mere feminint mønster. Det forløb jo egentlig også planmæssigt, men som vi var tæt på målstregen, måtte jeg konkludere, at de lange ærmer måtte laves om til korte, da der ganske enkelt ikke var garn nok. Grunden var at det var en anden type garn – en anelse tykkere – end hvad jeg havde brugt til den grå heldragt. Jeg har brugt ca 80 gr til den grå heldragt og havde altså 100 gr rosa tilgængelig, men når blot garnet er en my tykkere, ja så får det hurtigt ben at gå på. Jeg tænker dog denne stadig er sød og med en langærmet body under, er den helt perfekt.

Strikket heldragt i uld med korte ærmer

2 Comments

 1. Svar
  Sarah 09/11/2014

  Det er en rigtig fin dragt. Hvor kan jeg finde en opskrift?

  • Svar
   Susan 16/11/2014

   Tusind tak Sarah!

   Jeg havde også problemer med at finde en opskrift jeg synes var okay og derfor er den strikket af “fri fantasi”. Dvs i virkeligheden sige at jeg har ladet mig inspirere at en opskrift på en langærmet raglan top som jeg er startet ud med. I den ene side har jeg tilføjet 4 masker yderligere, som jeg har lavet knaphuller i, og som passer ovenpå det andet raglan udtag som jeg så har syet knapper i. Jeg har strikket indtil kroppen og har så bare strikket længere og strikket ben ud fra bukse mønster. Istedet for at rundstrikke hvert ben, har jeg ladet dem stå åbne og til slut har jeg strikket kant for og bag – det ene med knaphuller i og det andet har jeg syet knapper i. De lange ærmer havde jeg så dog alligevel ikke garn nok til og derfor blev de korte:_)

   Jeg har under hele forløbet haft en jersey heldragt til at ligge ved siden af, for at holde øje med hvor lang jeg ville lave arme (som så blev korte), ben og body – det var en god hjælp.

   Heldragten kan du jo strikke på mange måder; glatstrik, ribstrik, stribet eller en eller anden form for mønster. Det jeg har gjort her er at jeg skiftevis har strikket perlestrik og glatstrik – 8 pinde af hver.

   Jeg håber det hjælper dig lidt:-)

   Kh Susan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>