Loppefund

I dag har Trine og jeg holdt privat loppemarked i vores indkørsel. Vi havde på Facebook annonceret åbning mellem 11.00 og 15.00 og var egentlig ret bange for, at vi bare kom til at stå og kukkelure i indkørslen. Heldigvis havde vi jo hinanden og en masse at snakke om, så hyggeligt skulle det nok blive.

 Loppemarked

Kl 10.00 kom de første kunder og hurtigt kom flere og flere til og sådan fortsatte det indtil kl 15.00 kun afbrudt af en “kundepause” på 3 min. Helt utroligt. Vi fik godt ryddet op og var imponeret og taknemlig over de mange besøg. Faktisk har vi besluttet at gøre det snart igen og invitere flere kræmmere så udvalget bliver endnu større.

Vi fik allerede under loppemarkedet mange positive tilbagemeldinger på SMS og Facebook, hvilket jo er skønt. Nogle takkede for gode køb og vi håber selvfølgelig folk er glade og tilfredse med de køb de har gjort. Men faktisk har jeg selv gjort nogle køb som jeg er meget glad for. Trine og jeg byttede nemlig lidt varer med hinanden og nu glæder jeg mig bare endnu mere til at indrette børneværelse. De her ting stod nærmest og kaldte på mig – og ja jeg kunne jo ikke gøre andet end at forhandle lidt med Trine;-)

Legefigur med lyd

Jeg kan ikke huske hvad de her tingester hedder, men det er en af dem der kan vippe og sige en kling klang lyd samtidig. Denne er fra Fairytale og med lækkert patina fra Trines to børn;-)

Putte i kasse skib

Dette skib er flot og dekorativt og beregnet til at putte dyr ind i fra siden i de passende huller.

Honeybake børnekomfur i træ

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal sige andet end at jeg bare måtte have dette komfur – er det ikke fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>