Lækkerier fra Holly’s

Forleden var jeg til noget jeg havde glædet mig til i absolut lang tid – nemlig Holly’s lagersalg. Det er et af mine yndlingsmærker og jeg er specielt vild med deres babyting med små kløver i de lidt mere rolige og dussede farver. Jeg har købt en del brugt tøj fra Holly’s og jeg er altså meget imponeret over deres kvalitet og holdbarhed, endda efter adskillige vaske.

Da vi for et stykke tid siden holdt loppemarked, gemte jeg pengene for at kunne tage dem med til dette lagersalg, samt et andet arrangement jeg håber at kunne besøge lidt senere. Vi besøgte lagersalget på anden dagen og der var faktisk ikke ret mange mennesker og til trods for barnevogne osv, var der rigtig god plads til at gå og kigge. Jeg havde i forvejen bestemt primært at kigge efter str 56 og 62 og selvfølgelig de ting som jeg manglede. Det blev også til en anelse i str 68 for at tilbudene passede sammen – fx 3 stk for en pris.

Jeg fik købt lidt bleer, lidt huer, en hagesmæk, et par enkelte bodyer og ellers bukser som jeg mangler. Faktisk købte jeg for 900 kr, hvilket jeg selv synes var lidt af en udskrivning og måske virkede lidt voldsomt når man er vant til at købe brugt. Men det var altså rigtig fine og brugbare ting jeg fik med hjem – og mange af dem kan også bruges til en dreng – hvis vi skulle være heldige at få flere børn. Da jeg et par dage senere for sjov lige ville regne ud hvor mange penge der var for i vejl udsalgspriser, ja så fik jeg lidt af et chok. Næsten 3200 kr – hold da op… Så mange penge har jeg aldrig prøvet at købe tøj til mig selv for. Men okay – jeg fik det jo bestemt billigt så og eftersom kvaliteten er helt i top – så kan det jo bruges flere gange. Sikke dog et køb!
Hollys Lagersalg
Da jeg stod og sorterede tøjet for at få det vasket, pillede jeg alle mærker fra. Bleerne var bundet sammen af en fin rosa sløjfe. Jeg øver mig på ikke at gemme så meget, så alt røg i skraldespanden. Dog må jeg indrømme at disse to fine rosa bånd efter et stykke tid, blev samlet op igen. Jeg fik nemlig en ide. Men den må I se en anden dag, hvis det lykkes mig at lave den som den ser ud i mit hoved – det kan jo være en udfordring;-)
Hollys bleer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>