Knapperne er landet

Så kom mine knapper fra Lepong allerede. Jeg følte mig som et lille barn da jeg åbnede kuverten – og det skyldtes ikke kun den gammeldags slikpose de var pakket i, men lidt lækkersulten blev jeg da…

 Knapper i slikpose tankesus

Måske har vi hver vores ting… Og en af mine er den her interesse for kreativt tilbehør som fx knapper. Nu sidder jeg så og kigger på alle de her skønne knapper og ærgre mig først og fremmest over at kalenderen er propfuld de næste uger. Dernæst tænker jeg, hvad knapperne skal bruges til. Højst sandsynligt noget strik, men lad os nu se hvad de fortæller mig det næste stykke tid. Jeg glæder mig i hvert fald til at dele mine kreative knappe indslag med jer!

Knapper fra lepong tankesus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>