Kan man have for mange sko?

Der er sket det pudsige, at jeg forleden fandt ud af at Prinsesse Minimusen elsker sko ligeså højt som hendes mor. Egentlig er det heldigt allerede nu at vide, at man trods alt har nogle interesser man kan deles om. Men så kom vi til at tænke på om hun egentlig har sko nok… Jeg kender ikke helt reglerne for hvor mange sko man som udgangspunkt skal have, men for lige at være på den sikre side, bestemte vi os for at lave et par mere til hende.

Det blev så til et par grå uldsko med creme kant og et par retro gule blomster – håber hun er ved at have sko udstyret til de første par dage klar!

strikkede babysko med blomster

2 Comments

 1. Svar
  Lene 29/10/2014

  Spørgsmålet er om man som Prinsesse Minimus kan få for mange sko eller om der ikke bare skal fyldes op?! Bare husk hun vokser så husk at rykke lidt med engang imellem ;)

  <3

  • Svar
   Susan 02/11/2014

   Jeg tror du har fuldstændig ret Lene – man er vel ikke prinsesse for ingenting;-) Og jeg skal nok huske det der med størrelsen – det går vist lidt hurtigere end man lige tror, har jeg hørt ude i byen;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>