Hvad du ønsker skal du få…

For et par dage siden blev det også jul hjemme hos os og vi havde forud for dette, fået til opgave at skrive den berømte ønskeseddel. En af de ting der var på min ønskeseddel var en gammel sættekasse, som jeg skal bruge til et helt bestemt formål.

Jeg indrømmer det gerne – jeg er ikke let… Når jeg får en ide og ser det for mig og det i en situation som denne indeholder en gammel sættekasse -1Y0-256 så kan det altså være et vidt begreb. I mit hovede havde jeg selvfølgelig en billede af præcis den sættekasse jeg ville ønske mig (hvordan størrelsen var, hvordan rummene var inddelt, hvilke størrelser rummene havde, osv osv). Egentlig troede jeg ikke nogen turde begive sig ud på dette dybe vand og rent faktisk finde en sætte kasse til mig – der jo højst sandsynligt nok alligevel ikke lignede den jeg havde i hovedet. Svigermor begav sig dog alligevel ud på det dybe vand og hun ramte plet. Jeg er nu den lykkelige indhaver af en ret gammel sættekasse (oprindelig en skuffe) og den skal nu under1Y0-259 Nillers kyndige hænder så den ender med at blive perfekt til et formål jeg har i tankerne.

Læs med senere og se hvad jeg har i tankerne i forhold til mit sættekasse-projekt:-)

gammel sættekasse tankesus

gammel sættekasse tæt på tankesus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>