Husker du Niller Pilfinger?

Husker du indlægget om Niller Pilfinger? Hvis ikke – så kan du læse indlægget her på bloggen. Faktisk er der rigtig mange der har fulgt med i Niller Pilfingers eventyr og hans mødre (forfatter Stine og illustrator Maria) er nu indstillet til årets kulturpris, for deres regnbue bøger og projektet der har til formål at bekæmpe homofobi i børnehøjde. Du kan på www.nillerpilfinger.dk læse meget mere om Niller og hans eventyr.

Har du ligesom jeg lyst til at stemme på Stine og Maria (og på Niller Pilfinger), så kan du gå ind på dette link: http://www.out-and-about.dk/axgil/ og stemme – jeg har selvfølgelig allerede været der! Prisvinderne findes ved en kombination af jury og offentlige stemmer med 50% til hver og uddelingen foregår 5. februar til Gay Galla i Cirkusbygningen.

I forbindelse med indstillingen, vil jeg gerne på Facebook profilen udlove en af bøgerne om Niller Pilfinger – så skynd dig ind på Facebook og se mere.

stine

Niller og Stine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>