Ferie & Fritid

Apollo

Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører  og har et bredt charterudbud med mere end 1.600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Apollo sælger primært charterrejser til sol- og badedestinationer og deres kendetegn er, at arrangere rejser der er moderne og fleksibel. De fokuserer på frihed, hyggelige områder og at man oplever det lokale præg. Tjek udvalget hos Apollo og måske er drømmen efter sol og varme slet ikke så langt væk endda.

 

Primo Tours

Primo Tours er Danmarks nye rejsebureau, som fokuserer på de gode, velkendte charterrejser til Kreta, Rhodos, Mallorca, Egypten, Tyrkiet og Grand Canaria. Gæsten er i centrum med alt, hvad det indebærer, fx. All Inklusive, børnevenlige hoteller og et bredt program af oplevelser på destinationen. Primo Tours har gennemtænkte ferieoplevelser parat, når gæsten kommer på ferie.

Lalandia

Er det tid til at tage familien med på tur i hyggelige og familie venlige omgivelser, så tjek mulighederne i Lalandia i Billund eller Rødby.

Skyscanner

Hos Skyscanner kan du på få minutter søge efter de billigste flybilletter, da søgemaskinen sammenligner millioner af afgange. Derudover finder du rejsetips og andet godt på siden.

Turkish Airlines

Jeg har tidligere fløjet en del med Turkish Airlines og jeg nød hver tur. Jeg føler at jeg hos Turkish Airlines får rigtig god service for mine penge og jeg vil til hver en tid flyve med dem, hvis ruten tillader det. Skal du ud og flyve – så tjek om Turkish Airlines flyver din rute.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>