Bolig & Indretning

Aurea Living

Er du til gamle retro plakater, så tag et kig på Aureas hjemmeside, hvor du udover de smukke retro plakater også finder andre boligprodukter, som fx dørmåtter, musemåtter og postkort.

DiMaria

På DiMaria.dk kan du finde et hav af wallstickers. De er anderledes og sjov og frisker hurtigt en væg op i stuen, køkkenet, soveværelset eller på børneværelset. Tag et kig og bliv inspireret! Pssst…. De har fragt fri levering!

Emanuels

Er du til økologisk tøj og møbler, så tag et kig på deres hjemmeside, der indeholder både tøj til mænd og kvinder, møbler og diverse boligindretning.

Magnolia Living

Bliv fortryllet af nostalgien og besøg Magnolie Living – en sand fryd for øjet. Magnolia Living fører bla mærker som Greengate, Jeanne D’arc Living, Chic Antique, Krasilnikoff, Bloomingville, Rice, Hübsch, Havsteen og Walther & Co.

Purestyleliving

Er du til moderne mærker som Hay, Ferm Living, Rice, House Doctor, PiP studio, Mini Labo og Qualy, så kig forbi Purestyleliving og lad dig inspirere til den moderne boligindretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>