Fra gammelt til nyt…

Når Anemone vokser ud af hendes tøj – specielt bukser – ender jeg ofte foran symaskinen. Grunden er at de fleste af de bukser vi har på lager, er for brede og jeg synes det ser så skørt ud til hende, når hun sejler rundt i buksebenene. Derudover synes jeg det er lidt sjovt at kreere noget unikt til hende.

Pt står vi igen der, hvor Anemone ikke rigtig har nogle bukser hun kan passe. Hun er ved at være vokset ud af det meste str 56 og bruger nu næsten kun str 62. De fleste af de bukser jeg har lavet til hende, er nu lagt væk og nogle nye skal til. Jeg ved godt jeg ikke har fået vist så meget af det jeg har lavet til hende de fleste måneder, men det er stort set røget direkte på hende. Jeg må forbedre mig…

I går fik jeg måske ikke kreeret det mest kreative til hende, men jeg tror til gengæld det er to ting som hun kan bruge til rigtigt meget – f. eks. ser jeg allerede strik i adskillige farver, eller lækre hæklede sko, der vil passe til dette sæt.

Et par sorte leggings som jeg aldrig har fået brugt, men som jeg med sikkerhed har haft i mere end 12 år (for hvem smider basic ud) blev fundet frem. Derudover en jersey top, som ikke helt var pæn til mig længere. Stoffet var lyst gråt med sorte prikker på og var brugt således at vrangsiden vendte ud af, for at looket blev mere dusty.

gammelt tøj 1

De sorte leggings blev lavet om til leggings til Anemone. De fleste af de bukser jeg laver til hende nu, er uden fødder, men disse lavede jeg alligevel uden fødder. Sådan sparer man jo også på strømperne:-)

toppen blev til en body, selvom vi egentlig ikke mangler dem. Men dette stof er ret tyndt og derfor tænkte jeg at min varme pige, måske får stor glæde af den til sommer eller nu med en lille strik over. Jeg vendte dog prikkerne ud af, da jeg synes det var pænere til hende.

gammelt tøj 2

Og således blevs mor gamle endnu engang til Anemones nye…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>