Feriegave til mor…

Her på det sidste har jeg hørt om ferieoverraskelser… Eller feriegaver… Det er noget man giver til børn når de skal på ferie. Så forventer man de opfører sig pænt og som en slags gulerod har man så opfundet dette begreb. Oftest er det noget de kan få tiden til at gå med, fx en malebog, tudser, favekridt, en saks der kan klippe mønstre, nyt musik, bib bib spil (eller hvad sådan noget nu hedder i dag…), en ny walkmann…. eller…. øhhh…. og ja sikkert tusind andre ting som jeg ikke lige har nået at sætte mig ind i endnu. Fælles for det hele er, at det er noget de kan bruge på vej til ferien (i flyet, bussen eller i bilen og så SKAL der være ro) og måske også når de når frem, så de ikke keder sig på deres ferie.

Jeg har tænkt lidt… Hvad med mor? Er det egentlig ikke lidt uretfærdigt… Hun sidder måske bare der ved siden af i bilen og skal have skæld ud fordi hun ser forkert på kortet og man kommer til at køre en omvej… Eller nå nej, kort… Ja, gps’en har jo nok taget over… Okay, men så er mit forslag i hvert fald endnu bedre… Hvad med mor? Hvad nu hvis hun er virkelig sød og opfører sig pænt og på intet tidspunkt spørger om hvornår man er fremme??? Skal hun så ikke også have en gave? Det skal hun da…

Anemone og jeg har været i gang med at se på en ny vest. En som vi begge synes vil være virkelig pæn til hende. Vi har lavet den i to farver. Den gule har hun haft på en gang i ca 15 min. Og hun vil helt sikkert aldrig få den på igen. Den vil allerede nu blive pakket væk og spændt vente på om den måske en dag vil klæde en lillesøster, der har det knapt så varmt som Anemone. Vi har også lavet en i pudder. Den passer rigtig godt til Anemone. Den ligger lige nu og venter på om Anemones kropstemperatur når at komme så langt ned til efteråret og vinter, at de kan gøre hinanden selskab. I hvert fald har Anemone og jeg bestemt os for at dele opskriften med alle de søde strikkende mødre, der skal opfører sig pænt på vej, under og fra en ferie. Og det er vel lige op over. Vi håber vi når det.

Forresten så må den også gerne strikkes af bedstemødre, veninder, onkler og andre, og også selv om man ikke skal på ferie!

Og nå ja – klik på et af billederne – så finder I opskriften:-)

Blad Vest 1

Blad Vest 6Blad Vest 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>