En redekasse – det er smart…

Det er smart tænkte jeg – det må straks deles med jer. Here it comes…

Webshoppen Parcellet er netop begyndt at sælge “Redekasser”. Det går i alt sin enkelthed ud på at man “betaler” et depositum på 3000 kr, hvorefter Parcellet fragtfrit sammensætter en “redekasse” til en – simpelthen en startkasse til det kommende barn. Man kan bestille kassen som unisex eller til dreng eller pige. Kassen vil indeholde varer som sengetøj, ammeudstyr, tøj, sutter osv og har man specielle ønsker til mærker, farvesammensætning eller varer, så kommenterer man blot det når man bestiller, hvorefter kassen bliver sammensat ud fra ens ønsker. Har man ikke specifikke ønsker til kassens indhold, kan det være mærker som Engel, CamCam, Love Mae, MP Strømper, Mini Rodini, Natursutten og Milk & Co man kan finde i kassen.

Kassen bliver sendt fragtfrit afsted og det smarte er så, at man har syv dage til at udvælge de produkter fra kassen man kunne tænke sig (eller beholde det hele) og det man evt ikke ønsker sig, sender man blot retur. Man betaler ingen retur fragt da de vedlægger returlabel i kassen. Herefter betaler man kun for det man beholder, hvilket vil sige at de 3000 kr man har “betalt” i depositum ikke bliver hævet før de syv dage eller før de har resterne fra kassen retur – herefter bliver differencen, altså beløbet for de varer man har valgt at beholde, hævet.

Og nu kan du så tænke at det måske er lidt kedeligt, at man ikke sådan kan komme ud og shoppe til den lille ny. Det tænkte jeg nemlig. For mig er det en del af glæden ved at være gravid, det der med at shoppe lidt rundt og have babytingene (og ikke mindst drømmende om det der er i vente) mellem hænderne. Det der slog mig er, at der jo nogle gange sker nogle ting, der gør at man ikke nødvendigvis har mulighed for at komme ud og shoppe løs. Måske er man sygemeldt med en krop der måske ikke lige er klar på en shoppe tur, måske melder den lille dens ankomst noget før tid, måske har man travlt med arbejde eller andet så shoppe ture aldrig rigtig bliver til noget – hvem ved – der kan være meget. Måske interesserer man sig bare ikke for at shoppe. Ved at bestille på denne måde får man stadig varerne mellem fingrene inden man bestemmer sig for, om det enkelte produkt er en keeper eller ej. Resten sendes retur og man har hverken betalt fragt den ene eller anden vej.

For god ordens skyld skal det nævnes at jeg ikke selv har prøvet dette koncept eller kender nogle der har. Jeg faldt blot over det tidligere i dag og tænkte det for nogle kan være ret smart og derfor vil dele det med jer. Jeg kan derudover se at Parcellet påtænker at sælge flere kasser på denne måde, en slags månedskasser, der svarer til barnets alder og størrelse.

Redekassen - Startpakke 0-3mdr

LÆS MERE OM REDEKASSEN HER!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>