Dobbelt gave…

Forleden fik jeg endnu en gave til Minimusen – men denne gave var lidt speciel, fordi den ikke var færdig. Den søde giver var lidt i tvivl om hvordan hun skulle gøre den færdig – en ting var hvad opskriften sagde og en anden ting var hvad hun selv synes. Derfor fik jeg den simpelthen overdraget ufærdig – sådan at jeg selv skulle afslutte den. Selve gaven er for skøn, en hæklet baby jakke i farver jeg elsker.
Hæklet babyjakkeDette var den ufærdige babyjakke. Giveren var i tvivl om der skulle laves en rosa bort omkring ærmerne. De to knapper var hun også i tvivl om – skulle de sidde en på hver side, begge på den ene side og passede de i øvrigt i farverne.

Jeg syntes klart der skulle være en rosa bort omkring ærmerne – så det lavede jeg som det første. Jeg kunne godt lide knappperne – men jeg syntes ikke farven passede til det rosa garn så det tænkte jeg lidt over. Til sidst besluttede jeg mig for at hækle et bælte som lukning til jakken i stedet for knapperne.
Hæklet baby jakke til pige
Og dette blev så den færdige jakke som jeg synes er total skøn. Tusind tak til dig du søde giver – som jeg ved læser med her på bloggen. Jeg ELSKER den simpelthen!

I går skulle vi så til hoftescreening med Minimusen for at se om alt er okay eller en senere operation skulle planlægges. Og hun fik den skønne jakke på og det fungerede bare så fint. Om hun var fin? Ja – jeg tror nok det var os der førte på babyjakke fronten:-) Og det med bæltet fungerede godt og så kan hun vel også  passe den bare lidt længere:-)
Hoftescreening
Hoftescreeningen gik rigtig fint. Alt er okay derinde i hofterne og en operation er overhovedet ikke på tale. Endnu en gave. Og da vi så gik derfra, sagde sygeplejersken, at så ville de først se os igen om 5-6 år. Vi blev begge helt forvirret, for de havde jo netop sagt at alt var okay og det ville det også være fremover. Så hvorfor, spurgte vi. Ja fordi når hun om en 5-6 år leger vildt og brækker armen, så skal vi selvfølgelig lige se på det. Brækker armen tænkte jeg – uha… Hun skal da ikke brække armen. Næ nej – hende og jeg skal jo bare stille og roligt sidde inde ved bordet og sysle stille og roligt… eller….
Minimusen på cafe
Nå men vi afsluttede hofteundersøgelsen med at tage på cafe for at fejre den gode nyhed – selvfølgelig iført lækker hæklet baby jakke! Minimusen sov dog det meste af tiden – men mor og far hyggede og glædede sig over tip top i orden hofter!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>