Din februar pakke fra Pluspakken.dk

Til stor glæde kan jeg se at rigtig mange af jer har bestilt februar pakken fra Pluspakken.dk og benyttet sig at min rabatkode. Jeg vil blot sige jer tusind tak for dette og fortælle, at alle februar pakker er på vej, ja nogle har måske endda modtaget dem, ellers gør I det snart. Min egen februar pakke ankommer snart og jeg er spændt som et lille barn.

En anden ting jeg ikke er sikker på jeg har gjort helt klart, er at pakkerne ikke kun bliver lavet til børn. De kan laves til børn i alle aldre, men har du lyst til en pakke til dig selv, så er det blot det du bestiller og beskriver. Pluspakken.dk gør sig meget umage med at pakke unikt til den enkelte bestilling, så den passer til modtageren.

Har du lyst til at bestille endnu en pakke eller har du endnu ikke bestilt en pakke, men har lyst til det, så kan du til hver en tid bestille og netop nu er det marts pakken du bestiller. Du kan bruge min rabatkode til alle de pakker du har lyst til i hele 2016, så slå dig endelig løs. Husk også at du kan melde dig ind i fordelsklubben til kun kr 49 kr for et helt år, hvor du udover en masse arrangementer, får rabat på en del webshops. Ja – jeg har jo så allerede benyttet mig af disse og tjent mit abonnement ind…

Du bestiller pluspakken her: bestil pluspakken

Du får 10% på alle pluspakker ved brug af koden: susan

Testfamilien helt billede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>