Bordpynt…

I weekenden var vi til 30 års fødselsdag hos et hold venner. De havde stillet et telt op ude i haven, istalleret en masse bænke og borde og sat godt med varme på, så alle os frysepinde kunne slappe helt af og bare feste. Der blev serveret en skøn salat anretning, sennepsstegte kartofler og helstegt pattegris. Det var en virkelig skøn og afslappet fest, hvor vi bare hyggede og dansede og selvom festen allerede startede kl fire om eftermiddagen, ja så blev jeg da forbavset da jeg kl halv fire om morgenen så hvad klokken var. Så var det vist tid til at komme hjem:-)

Det jeg egentlig ville dele med jer fra denne fest var deres bordpynt, som jeg synes var meget godt fundet på. Der var selvfølgelig pebber som der skal være, men resten passede fantastisk til enhver efterårsfest. Pynten er noget alle kan lave, hvis man blot går en tur i skoven og samler lidt sammen og evt går en tur ned forbi købmanden efter æbler, hvis man ikke støder på et æbletræ på sin vej.

Desværre fik jeg kun taget et billede tæt på, men jeg håber I kan forestille jer hvor fantastisk det så ud på de lange borde. Æblerne var udhulet sådan at et fyrfadslys passede ned i dem. Måske det kan inspirere dig til din næste fest?

Bordpynt 30 års fødselsdag Tankesus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>