Adventskalender – på en lidt anderledes måde…

Man er jo ret heldig når man omgiver sig med skønne mennesker og jeg er en meget heldig person, der har de skønneste veninder – både tæt på og langt fra. Et par af dem jeg har tæt på, plejer jeg at udveksle julegaver med. Ikke noget stort og vildt, men der er gået sport i at finde en lille gave som har mere værdi end dens egen værdi. Sådan en “god tanke” gave – købt eller hjemmelavet gør ingen forskel – men en gave der passer præcis til modtageren. Og lige præcis disse to personer har “samlet” mig op en del gange de sidste par år, og derfor ville jeg så gerne finde en helt perfekt gave til dem i år, for at sætte pris på det de har gjort for mig.

Da jeg forleden var i gang med at få styr på disse gaver, fik jeg pludselig en ide som jeg bare var nødt til at afprøve. Og som I ved kørte jeg i genbrug og købte bla dette:

Genbrugsting

…og jeg kom vist nok til at gå ud i haven og save en gren af et birketræ…

Birkegren

Rammer og billeder blev skilt ad og rammerne malet hvide. Grenen blev klippet op i mindre grene og jeg forsøgte at gøre fuglenes kunst efter i et forsøg på at lave fugleredder. Der er dog vist ingen tvivl om hvem der er bedst til dette – 1-0 til fuglene – men jeg tror man fanger ideen trods alt. Gavepapir og snor blev fundet frem. For første gang siden børnehaven legede jeg med perler og fik dem strøget sammen.

I søndags måtte jeg så meddele de to veninder, at jeg havde en god og en dårlig nyhed… Den dårlige nyhed var at de ikke fik en julegave af mig i år. Søde og forstående som de er, gik de straks i gang med at undskylde på mine vegne. Selvfølgelig havde de heller ikke regnet med det og det var da også forståeligt og nu skulle jeg bare koncentrere mig om maven osv osv… Ja er de ikke fantastiske. Den gode nyhed var så at de i stedet fik det jeg havde med til dem i posen. Og så blev de glade… De er også rigtige mødre, så jeg vidste at ligegyldigt hvad jeg kommer med at hjemmelavede ting, ja så skal de nok blive glade. Det var dog ikke et askebæger af ler der var i deres poser, men derimod en adventskalender til dem begge.

Adventskalender med neon
Her en adventskalender til den ene…
Adventskalender med neon og blomster
Og en til den anden…

Adventskalender i ramme

Her et forsøg med at lave perler – det er sørme mange år siden. Og selvom neon var populært i 80érne, så husker jeg ikke at vi havde neon perler…

adventskalender med perletal

Man kan ikke prale af at det er traditionelt julepapir og juleindpakning – I know – men nogle gange er det sjovt at gøre tingene lidt anderledes…

Adventskalender med blomster

Mit forsøg på redebyggeri sat sammen med julekugler, kogler og blomster.

Og hvad gaverne indeholder, forbliver det altså en hemmelighed:-)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>